БСП винаги е заставала против беззаконието в интерес на мнозинството

...
БСП винаги е заставала против беззаконието в интерес на мнозинството
Коментари Харесай

Корнелия при президента: Голямата цел на коалицията трябва да е повишаване на доходите

" Българска социалистическа партия постоянно е заставала срещу беззаконието в полза на болшинството от народа, а не на олигархичните кръгове. Двата кабинета, които аз назначих скъсаха с пороците на предишното, дадоха път на нови лица, които отсега нататък могат да свършат значимите промени. Високо оценявам това, че левицата оцени свършеното от служебния кабинет. На тези основи може да се сложи устойчива коалиция за сформиране на държавно управление. Обществото ни за жалост е надълбоко разграничено в обществен аспект - на доста богати и доста небогати. От Българска социалистическа партия чакам да спомогне тази пропаст да не е толкоз огромна. Законността, справедливостта и проблемите в прокуратурата са както систематични, по този начин и личностни и вие можете да дадете значими хрумвания за това по какъв начин да се превъзмогне този голям проблем ".

С тези думи президентът Румен Радев посрещна представителите на Българска социалистическа партия, които се явиха на " Дондуков " 2 за съвещания преди връчване на мандат за сформиране на кабинет на спечелилия в изборите - Политическа партия.

От своя страна лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова отвърна:

" Ние разбираме отговорността си и знаем, че България има потребност от работещ кабинет и парламент. Дадохме своята експертиза и воля за промени. Назовахме незабавните рецесии и ограничения, които би трябвало да се подхващат. Промяната на порочния модел би трябвало да бъде направена в този момент. За нас най-важна е грижата за хората и това в студените месеци те да не бъдат оставени на произвола. Токът не би трябвало да се подвига като цена от 1 януари. Коалицията би трябвало да е ясна и предвидима. Правомощията на основния прокурор е нужно да се лимитират, без значение по какъв начин се споделя той. Това са наши остарели оферти, които в този момент към този момент могат да се осъществен. По здравния и пенсионните модели има какво да се работи. Най-вече желаеме да се усилят приходите на хората. Това са все дълготрайни политики, на които ще държим.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР