БСП викат премиера Николай Денков в парламента утре, за да

...
БСП викат премиера Николай Денков в парламента утре, за да
Коментари Харесай

БСП иска Денков спешно да обясни защо Макрон изпраща военни на НАТО в Украйна

Българска социалистическа партия викат премиера Николай Денков в Народното събрание на следващия ден, с цел да изясни  за изпращането на войски на натовски страни в Украйна.

Очакваме незабавно Денков да пристигна и да изясни от чие име го прави, с какъв мандат го прави и какво има поради, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изказване пред централата на Българска социалистическа партия на " Позитано " 20.

Нинова напомни и че още преди година и половина са предвиждали, че подобен вид се готви. Това за нас значи директно замесване на България във война, уточни Нинова. Лидерът на Българска социалистическа партия се базира с изключение на на френския президент Макрон и.

От Българска социалистическа партия приканват и за образуване на обединен фронт от опозиционните партии за отпор на едно такова действително решение на равнище НАТО.

Не стана ясно към кого са ориентирани въпросите на Нинова - към Денков или към Емануел Макрон - кой го е оправомощил да прави такива изказвания и от името на кого се вършат те.

" Трябва да се образува безапелационен отпор против вероятно даване на жива мощ в Украйна ", безапелационна е обаче Нинова.

Припомняме, че генералният секретар на Алианса Йенс Столтенберг изрично отрече  НАТО да има проекти да изпраща бойни елементи в Украйна.
 Радев зове Европейски Съюз за рационален и уравновесен метод към Украйна
Радев зове Европейски Съюз за рационален и уравновесен метод към Украйна

Изпращането на войски от натовска страна значи световен конфликт
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР