БСП- Варна реши да преговаря с лидера на партия Възраждане

...
БСП- Варна реши да преговаря с лидера на партия Възраждане
Коментари Харесай

БСП - Варна си хареса лидера на Възраждане за кандидат-кмет

БСП- Варна реши да договаря с водача на партия " Възраждане " Костадин Костадинов за кандидат-кмет на града. До това се е стигнало след кавги сред социалистите.

Предложението Българска социалистическа партия да поддържа Костадинов е било направено от локалния водач Борислав Гуцанов по време на градската конференция, на която е участвал и шефът на предизборния щаб на Българска социалистическа партия и зам.-председател на партията Кирил Добрев.

Преди гласуването Добрев сподели, че Гуцанов би трябвало да поеме отговорността и да " поведе партията напред " със " мощната си кандидатура " за кметския пост, оповестява БНР. Шефът на обществените във Варна обаче си направил самоотвод, само че не се отказал от това да е лидер на листата за общински съветници. После предложил и договаряния с Костадинов.

Решението на Българска социалистическа партия - Варна би трябвало да бъде утвърдено от управлението на партията, а това евентуално няма да стане. Възможно е да бъде определен и различен човек за лидер на листата.

През юли управлението социалистите смъкна доверието си от Гуцанов като ръководител на социалистите в града. Мотивите бяха положението на структурата на Българска социалистическа партия в крайморския град, представянето на последните локални избори и несъгласия в организацията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР