БСП върна мандата, защото не иска да участва в този

...
БСП върна мандата, защото не иска да участва в този
Коментари Харесай

Румен Гечев разкри защо БСП върна мандата ВИДЕО

" Българска социалистическа партия върна мандата, тъй като не желае да взе участие в този политически цирк. Списък с наши министри щяха да бъдат дъвкани една седмица, без значение от персоналните им и професионалните им качества ". Това съобщи за Нова тв проф. Румен Гечев от Националния съвет на Българска социалистическа партия.

По думите му другите желаят да употребяват Българска социалистическа партия за смокинов лист, тъй като с 43 депутати явно няма по какъв начин да ръководят страната.

" Защо да вършим кабинет, с цел да влезем в сандвича на Движение за права и свободи и ГЕРБ ли? ", попита риторично той.

" Борисов няма квалификациите да поучава Българска социалистическа партия, той се намира в политическо срутище, партията му ще продължи да пропада на идните избори. Той е заловен в спалнята си с милиони евро и злато, всяко изявление би трябвало да стартира с въпроса „ Какво става със случая Борисов и Мата Хари “? Не е обикновено министър председателят да е заловен в такава обстановка и правосъдната власт да мълчи ", разяснява проф. Гечев.

Според него Специализираният съд явно не работи, щом министър председателят се разхожда на независимост.

Той е уверен, че Българска социалистическа партия ще се показа по-добре на идващите избори. А несистемните партии дефинира като анархисти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР