БСП в Пиринско са готови с кандидат-депутатската си листа. 23-ма

...
БСП в Пиринско са готови с кандидат-депутатската си листа. 23-ма
Коментари Харесай

И БСП готови с кандидат-депутатската си листа! Д-р Вл. Пандев -трети след К. Нинова и проф. Г Михайлов, следват Мл. Тимчев-Сандански, Б. Боцев- Гоце Делчев и още...

Българска социалистическа партия в Пиринско са подготвени с кандидат-депутатската си листа. 23-ма са кандидат-депутатите на столетницата, утвърдени през днешния ден на извършения регионален съвет. "Списъкът " ще бъде изпратен в Народно събрание на Българска социалистическа партия, откъдето ще имат последната дума. Практиката сочи, че нормално не се постановат промени в листата, която е гласувана на регионалния съвет. Както към този момент писахме, първото място е за Корнелия Нинова, следвана от професор Г. Михайлов.

Третото място е за Благоевград, а претендентът е доктор Владимир Пандев. 4-ти е Младен Тимчев от Сандански, пети - Богдан Боцев от Гоце Делчев, 6-тото място е за лидерана Българска социалистическа партия в Петрич Йорданка Атанасова. На седмо място е Пламен Ботев - Разлог, следван от Мая Падарева -Белица, Иван Рабаджиев-Банско, Людмил Земедселски - Сатовча на 10 място.

Три са местата в листата за Благоевград, с изключение на Вл. Пандев са включени Крум Палапулов и Милан Богдански, някогашен кандидат-кмет на регионалния град. Не е имало различия във връзка с подредбата на листата, оповестиха източници на Struma.com.

Знае се, че огромна част от претендентите ще работят за преференции, по този начин подредбата ще се промени. Анализатори предвиждат, че на тези избори Българска социалистическа партия ще успее да вкара в Народно събрание 2-ма или трима депутати. Традиционно първенец по преференции е Богдан Боцев от Гоце Делчев, негова конкуренция е Младен Тимчев от Сандански, който също работи добре за преференции.

Корнелия Нинова е сигурния народен представител, оттук насетне е допустимо да има съществени изненади. Ако Нинова избере да стане народен представител от София, където също е лидер, социалистите от Пиринско имат късмет да изпратят в Народното събрание 2-ма локални депутати.

П. Костадинов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР