БСП в Хасково призова останалите кандидати за Общински съвет да

...
БСП в Хасково призова останалите кандидати за Общински съвет да
Коментари Харесай

БСП-Хасково след касирания вот: Да кажем кой какво е свършил и какво ще отстоява и в новия ОбС

БСП в Хасково прикани останалите претенденти за Общински съвет да излязат на общ спор, на който да кажат какво са свършили до момента и какви политики за жителите на града ще отстояват в новия Общински съвет. Председателят на локалната организация на Българска социалистическа партия и общински консултант Камен Тодоров съобщи самодейността откакто стана ясно дефинитивно решение на Върховния административен съд, който удостовери решението на Административния съд в Хасково, с което се касира вотът за общински съветници в южния регионален център.
„ Важното е не какъв брой мандата чакаме, а в каква посока ще вървим и какви хрумвания ще осъществяваме ”, съобщи социалистът пред медиите в отговор на техните въпроси. Камен Тодоров напомни, че " Българска социалистическа партия за България " в Общинския съвет е била в основата на две значими и директно засягащи жителите на общината решения - намаляването цената на водата и коригирането на ставката на такса " Битови боклуци ".
„ Още след изборите на 29 октомври, предходната година ние казахме, че те не са почтени и ще бъдат касирани. В тези шест-седем месеца от този момент до момента функционираше един нелегитимен Общински съвет със сесии, в които не фигурираше нито една точка от дневния ред на хората за сметка на такива, свързани с стопански ползи ”, уточни още общинският ръководител на социалистите.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР