“БСП успешно разширява обединението на леви, центристки и патриотични формации.

...
“БСП успешно разширява обединението на леви, центристки и патриотични формации.
Коментари Харесай

БСП разширява обединението на леви, центристки и патриотични формации


“БСП сполучливо уголемява обединяването на леви, центристки и патриотични обединения. Днес в тази обща мрежа от съидейници се включиха от Национална движение „Симеон Втори", като форматът остава отворен.” Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след среща на Българска социалистическа партия с леви, центристки и патриотични обединения.

Припомняме, че Българска социалистическа партия инициира обединяването на партии-съмишленици в тази част на политическото пространство след сполучливо партньорство и присъединяване в локалните избори и положителните резултати.

„ След първото събиране преди седмица, през днешния ден партиите съидейници в ляво, център и родолюбив бранш се събрахме на полемика по бюджета за 2024 година Дискусията сподели, че обединяването е стабилно и има път”, уточни водачът на Българска социалистическа партия.

Формациите в обединяването дадоха кардиналната си поддръжка за позицията на Българска социалистическа партия да не гласоподава на първо четене бюджета за 2024 година, и добра оценка за предложенията на социалистическата партия, както в обществения пакет и в интерес на българската стопанска система и на жителите, които ще бъдат импортирани в Народното събрание. Дадоха се и нови оферти, които Българска социалистическа партия ще внесе от името на всички обединения от обединяването ляво-център, патриотични обединения.

“Следващата ни среща ще е напълно скоро по препоръчаните промени в Конституцията. На нея ще поканим народни представители, които са взели участие в правенето и подписването на Конституцията, както и одобрени конституционалисти”, заяви Корнелия Нинова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР