БСП участва в кабинет срещу Русия, а всички на Бузлуджа“

...
БСП участва в кабинет срещу Русия, а всички на Бузлуджа“
Коментари Харесай

Кирил Добрев: БСП се прегърна с идеологическите си противници и загубихме идентичност

БСП взе участие в кабинет против Русия, а всички на „ Бузлуджа “ са русофили
Българска социалистическа партия е пред огромна алтернатива. Това счита Кирил Добрев, съгласно който партията би трябвало да отговори дали е основана, с цел да я следват стотици хиляди, или е просто патерица на новосъздадени политически планове.

„ В момента ние сме партията, която ни избира някой, с цел да може да сформира държавно управление. Обикновено тези диалози ги е водила Българска социалистическа партия. Тя по тази причина е основана ”, разяснява още той пред Нова телевизия.

„ Чакам откровени отговори на доста въпроси. Защо участвахме в това дясно ръководство? Защото, когато всички обичат Русия ние прекратихме контракта с „ Газпром ”?

„ Никога мисловно не съм напускал Българска социалистическа партия. Преди 6-7 месесца бях упрекван, че не съм склонен Българска социалистическа партия да взе участие с министри в това ръководство и това бе една от повода да ме отстранят. Сега 3/ 4 от българските социалисти са на това мнение. Това беше дясно ръководство, в което ние се прегърнахме с идеологическите си съперници и загубихме еднаквост ”. 

По думите му всякога, когато Българска социалистическа партия е посягала на президентската институция, е губела от своята поддръжка.

„ Всичко е обвързвано с дясното минало на водача на тази партия. Българска социалистическа партия има потребност от нов водач, само че след изборите. Новият интервал за Българска социалистическа партия ще настъпи по-късно ”, сподели още Добрев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР