БСП трябва да се притесняват, защото те трябва да разглеждат

...
БСП трябва да се притесняват, защото те трябва да разглеждат
Коментари Харесай

Цветанов съветва БСП да гледат на Радев като на политически опонент

" Българска социалистическа партия би трябвало да се тормозят , тъй като те би трябвало да преглеждат президента Радев, като политически конкурент . Ще пристигна миг, в който той ще се разграничи от тях , той ще не помни доста бързо за тези, които го предложиха и избраха ", коментита пред НоваТВ ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той изясни, че " към сегашния миг са координирани дейностите сред водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова , Българска социалистическа партия и президента Румен Радев . Президентът сподели доста пъти, че е президент на Българска социалистическа партия, а не на българските жители "

Цветанов дефинира като популизъм изказванието на Нинова, че е следена от униформени , а Борисов даже и да отсъства от Народното събрание, постоянно идва, когато се постанова да участва.

 Нинова се оплаква от полицейски тормоз
Нинова се оплаква от полицейски тормоз

Иска пояснение от премиера Бойко Борисов

" Държавата поставя оптимални старания на всевъзможни политически конгреси, свързани с институции, които имат директно отношение към осъществяването на уговорката ни за покриване на критериите за Шенген . Има вяра до края на мандата на Европейската комисия, България да се причисли към Шенген по въздух ", разяснява Цветанов.

" С Обединени патриоти и с народни представители от други парламентарни групи поддържаме законодателство, което е и в полза на обществото и страната . Що се касае до управническата стратегия - нямаме никакво разминаване с сътрудниците от Обединени патриоти, гласуваме дружно с тях ", изясни Цветанов и добави, че не няма терзания за стабилността на обединението .

 Нинова упрекна ръководещите, че живеят в успореден свят
Нинова упрекна ръководещите, че живеят в успореден свят

Оставката на Валери Симеонов няма да реши нищо, безапелационна е тя

Цветанов не се тормози за имотната инспекция на финансовия министър Горанов . " Всяка една информация, която постъпва по отношение на обществени персони, които са в държавното ръководство, законодателната активност, президентската институция и правосъдната система, има институции, които би трябвало да създадат съответни инспекции, с цел да може да се покаже истината за тези сигнали. "

Той изясни, че е по-коректно да се изчакат инспекциите преди да се разяснява . Чест прави на българските институции, че без значение от позицията, те незабавно стартират инспекции . В противоположната обстановка щеше да се каже, че има чадър над избрани персони ", добави Цветан Цветанов.

 Горанов живее в апартамент на кръстника си, не на Домусчиев
Горанов живее в апартамент на кръстника си, не на Домусчиев

Домът от 180 кв. м му е възложен за прилагане през 2012 година, за това не плащал наем
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР