БСП трябва да решават първо вътрешните си проблеми. Това каза

...
БСП трябва да решават първо вътрешните си проблеми. Това каза
Коментари Харесай

Алтернативата на управление на БСП е да правят фалшиви новини, категоричен Цветанов

" Българска социалистическа партия би трябвало да вземат решение първо вътрешните си проблеми. " Това сподели ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов след съвещание на Изпълнителната комисия на партията, свикана изключително по гледище на министър-председателя Бойко Борисов по отношение на вчерашния 49-ти Конгрес на Българска социалистическа партия.

Припомняме, по време на конгреса водачът Корнелия Нинова укори ГЕРБ, че вършат паралелна страна и постановат нов тип съвременно иго.

 Нинова освобождава народа от веригите на ГЕРБ с избор на съмнение Обновена
Нинова освобождава народа от веригите на ГЕРБ с избор на съмнение

Опозицията не може да бъде опитомена, отсече водачът на Българска социалистическа партия

" Българска социалистическа партия би трябвало да вземат решение първо вътрешните си проблеми , само че не би трябвало това да им бъде различното говорене за бъдещо ръководство. Когато не можеш да овладееш своята партия, когато нямаш поддръжката от твоята партия, когато съответните съидейници на тази партия стартират да напущат тази партия поради водача си, не считаме, че е съществено да хвърляш обвинявания за съвременно иго към партия, която през последните 10 години е спечелила демократично изборите за локална власт, изпълнителна власт и президентската институция.
За Българска социалистическа партия очевидно алтернативата на ръководство е да могат да образуват подправени вести , да могат да вкарват интриги, само че не и да показват това, което прави през днешния ден държавното управление във външнополитически проект и на тази непоклатимост и стопански напредък във вътрешнополитически проект ", добави Цветанов.

 ГЕРБ: Няма да мълчим пред лъжите от Българска социалистическа партия
ГЕРБ: Няма да мълчим пред лъжите от Българска социалистическа партия

Изречените груби лъжи от водачите на Българска социалистическа партия

Цветанов беше безапелационен: " Не считаме, че настояването на избор на доверие става с магическа пръчка и можеш незабавно да станеш опция на настоящето ръководство " .
По думите му това, което прави ГЕРБ след извършените избори на 26 март е да извърши управническата си стратегия - да се бори дейно против корупцията, проведената престъпност и да извърши целите си по отношение на идното председателство.

 ГЕРБ в действителност желаят да се борят с корупцията
ГЕРБ в действителност желаят да се борят с корупцията

Министърът Захариева посочи, че към момента не разполага със листата от 70 лица със възбрана за влизане в Турция

" Относно тематиките, свързани с битката с корупцията и по какъв начин ще се бори Българска социалистическа партия - всички ние знаем в исторически проект кой по какъв начин е стоял и по какъв начин се е борил с корупцията. Ето ви данните къде се намира Българска социалистическа партия, когато ръководи и данните, когато ГЕРБ ръководи. Абсолютно несъстоятелна теза, само че обслужваща единствено и само популизма, клюкарството, а това не е политическа опция ", отсече Цветанов.

Тома Биков съобщи, че към този момент в ГЕРБ си приготвят указател на подправените вести, излизащи от централата на Българска социалистическа партия.
Като такива той дефинира изявленията:
" Отнемат ни председателството ", изявление на Румен Гечев, преповторено от други политици на БСП; " Няма 160 млн. евро за ограда " - " постановяваше се да опровергаваме тази неистина тъкмо преди шест месеца " съгласно Биков.

 Българска социалистическа партия не употребява подправени вести, отсече Нинова Обновена
Българска социалистическа партия не употребява подправени вести, отсече Нинова

Нинова пита още веднъж: Ще има ли многофункционални сили на НАТО в Черно море

Цветан Цветанов съобщи още, че от ГЕРБ не желаят да водят дебата по този метод, че да се възприема изказванието, че българската съпротива би трябвало да бъде опитомена (б. р. изявление, направено през вчерашния ден по време на Конгреса на Българска социалистическа партия от водача Корнелия Нинова).
" Ние желаеме мощна съпротива, само че сега виждаме, че тя става дивашка съпротива , тъй като с сходен метод могат единствено да разграждат институциите в България и доверието, което сме основали в Европа и водачеството, което има през днешния ден Бойко Борисов ", разяснява Цветанов.

От ГЕРБ настояха за разговор. " Ние вършим разговор и сме постоянно с протегната ръка, с цел да изградим средата за сигурност ", изясни още Цветанов и засяга построяването на добросъседски връзки с всички страни. По думите му е неприемливо да противопоставяш европейското председателство на България с другарството с Русия - страна, с която би трябвало да имаме прагматични връзки.

 Да не се заиграваме с председателството на Европейски Съюз
Да не се заиграваме с председателството на Европейски Съюз

Предстои доста работа

Според Цветанов стратегическото партньорство със Съединени американски щати е водещо и в връзките на Европейски Съюз. " Да излиза Българска социалистическа партия и да поставя като някакъв ерес позицията на страната ни - това е неприемливо ", сподели още Цветанов и добави, че никога ГЕРБ не би трябвало да се придържа към тяхното говорене.

" Българска социалистическа партия няма да бъдат опция на ръководство, тъй като няма да могат да завоюват избори с този си метод на държание и с тази борба, която водят " , отсече Цветанов.
" ГЕРБ завоюва демократично изборите през последните 10 години. ГЕРБ ще печели тези избори, тъй като ние сме партията, която е най-близко до хората и сме в всекидневен контакт с тях. Това е силата на ГЕРБ и ще продължим да го вършим. А Българска социалистическа партия има своята история на загуби от политическа партия ГЕРБ ", отсече Цветанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР