БСП стои зад Румен Радев, тя стоеше като партия през

...
БСП стои зад Румен Радев, тя стоеше като партия през
Коментари Харесай

Крум Зарков: Това, което искам, е да помогна на Румен Радев да спечели втори мандат

БСП стои зад Румен Радев, тя стоеше като партия през целия му мандат и в основни моменти ние бяхме на място. Това съобщи в " Говори в този момент " по Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Крум Зарков.

По рано през днешния ден стана ясно, че трима представители на Българска социалистическа партия влизат в Инициативния комитет за издигане на Румен Радев - Кристиан Вигенин, Ирена Анастасова и проф. Радослав Гайдарски.

С този ход Българска социалистическа партия се надяват да сложат завършек на другите спекулации във връзка с поддръжката на Българска социалистическа партия за президента Радев и вицепрезидента Илияна Йотова.

На въпрос за какво той самият не е част от Инициативния комитет, Зарков отговори, че не е получил покана, само че за него това не е проблем.

" Това, което желая и ще направя, е да оказа помощ на Румен Радев да завоюва втори мандат. Затова няма потребност да съм част от Инициативния комитет. Мога да го направя и като жител, и като политик, и във всяко едно занятие ", добави той.

По думите му доста пъти Българска социалистическа партия е подчертавало, че редовият социалист, хората, от които зависи най-вече, еднопосочно поддържат президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова.

На въпрос за какво въпреки всичко не престават номинациите за други претенденти в структурите на партията в страната, той отговори, че има уставни и официални условия, и е обикновено да се появят и други имена.

" Различните партийни организации ще засвидетелстват своите респект и почитание и към други, само че на всички места и всеобщо Румен Радев е подсилен ", разяснява Зарков.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР