БСП стартира подписки срещу сделката с ЧЕЗ в много населени

...
БСП стартира подписки срещу сделката с ЧЕЗ в много населени
Коментари Харесай

БСП събира подписи срещу сделката с ЧЕЗ в цялата страна

Българска социалистическа партия започва подписки против договорката с ЧЕЗ в доста обитаеми места в страната. Соцдепутатите са пратени в изборните си региони със задача да започват акцията по места, в самодейността са включени и членовете на Националния съвет на партията.
Позицията на Българска социалистическа партия е за повреждане на договорката с определения от чешката държавна компания покупател - " Инерком ", и 100% изкупуване на активите на приватизираното през 2004 година електроразпределително дружество.
Съобщения от пресцентъра на партията има за към този момент събрани над 700 подписа в Казанлък и над 400 - в Русе. Подписи се събират още в Свиленград, Ботевград, Вълчи дол и други
„ Кажете ни какво остава прикрито за нас, ту има документи – ту няма, приказва се за арбитраж, за искания против страната ни, всичко това ще тежи на нас, българите, по тази причина сме тук, с цел да кажем „ стига”, с тези думи голям брой жители посрещнаха зам.-председателя на ПГ „ Българска социалистическа партия за България” Драгомир Стойнев и депутатите Донка Симеонова и Георги Гьоков на една от централните казанлъшки улици.
„ Тази договорка е образец на едно огромно задкулисие, очевидно е, че този, който вземе тази договорка, ще работи срещу страната и ще свидетелства за чешката компания на огромния арбитраж, който ЧЕЗ водят. Това демонстрира, че страната просто липсва и ние желаеме народът да се разсъни. Тази договорка би трябвало да бъде анулирана и страната още веднъж и напълно да си върне контрола без да има други акционери върху електроразпределителното дружество”, сподели Стойнев. Според него все едно локалната гумаджийница да купи БМВ, казусът е подобен – една дребна компания, без история, никой не я знае, и внезапно купува едно от огромните енергийни предприятия в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР