БСП спекулират с предизборните обещания. В управленската ни програма сме

...
БСП спекулират с предизборните обещания. В управленската ни програма сме
Коментари Харесай

Радев: ГЕРБ създава правила, а не както твърди Нинова


„ Българска социалистическа партия спекулират с предизборните обещания. В управническата ни стратегия сме записали, че ще назначим 6000 души полицейско наличие в обитаемоте места. Назначени са досега 1700, от тях по разнообразни аргументи са напуснали над 600. Така, че сега в обитаемоте места има назначени 1000 души “.

Това съобщи вътрешният министър Валентин Радев в отговор на изявление на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която в телевизионно изявление съобщи, че вътрешният министър „ не е на мястото си “. Според нея с политиката си трите държавни управления на ГЕРБ редовно изтегляли страната от сигурността.

„ Как може да каже Нинова, че ГЕРБ се отдръпва от сигурността, като всеки знае, че идваме и сътворяваме правила. Ако желаят да ни подлагат на критика, да го вършат, ще ни основават мотиви да споделяме какво сме създали “, съобщи вътрешният министър, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Към момента Министерство на вътрешните работи е направило 3000 инспекции. От 430 получени сигнала, 422 са за нарушаване за публичния ред. Тази система работи “, добави Радев.

Депутатът от ГЕРБ Данаил Кирилов отхвърли и изказванията на Българска социалистическа партия във връзка с настояването на премиера Бойко Борисов за затваряне на границите, обвързвано със статута на мигрантите в страната.

„ Към момента бежанските лагери са празни. Това е вследствие на политиката на кабинета в синхрон с европейските страни. Всичките тези реакции са поради злоба и ревнивост от страна на опозицията, тъй като се оправяме с мигрантския проблем “, съобщи Кирилов.

Вътрешният министър се учуди на изявление на Нинова, че Борисов водел секрети договаряния в Брюксел по казуса с бежанците. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР