БСП-София трябва да освободи помещенията, които използва на улица Леге“.

...
БСП-София трябва да освободи помещенията, които използва на улица Леге“.
Коментари Харесай

Играта в БСП съвсем загрубя: извеждат с полиция столичните социалисти от офисите

БСП-София би трябвало да освободи пространствата, които употребява на улица „ Леге “. Предупрежденията, които са получили в градската организация, са, че ще бъдат изведени с полиция. Това оповестиха оттова, откакто напрежението сред тях и Корнелия Нинова не стихва.

В неделя Националният съвет на партията взе решение до два месеца да избере нови управления на организациите в София и Бургас, само че от БСП-София не одобряват решенията на Националния съвет на партията.

„ Вече декларирахме, че това решение за привикване на предварителни избори за нас е незаконосъобразно. Взето е от Националния съвет без нужния кворум. Спазвайки процедурата по устава, сме подали сигнал и тъжба, и до произнасянето на контролния орган всевъзможни дейности за наложително изземване на пространства са прибързани и незаконосъобразни. Ще ви дам елементарен образец – даже и когато наемател не си заплаща сметките на наемодателя, той не може да го изхвърли с една елементарна промяна на ключалките с полиция, тъй като ще се озове с обвиняване за безчинство. Считаме, че сходно държание за приятели е неприемливо “, изясни Милка Христова от БСП-София.

По думите й, даже и да има такава процедура, би трябвало да се даде период и да се изготви приемо-предавателен протокол. Вчера от БСП-София обявиха, че е подаден сигнал за нарушавания до Общопартийната контролна комисия, която управлява решенията на Националния съвет.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР