БСП - София не е съгласна да се взима решение

...
БСП - София не е съгласна да се взима решение
Коментари Харесай

БСП-София иска от Нинова да се въздържа от гонене на врага с партиен билет

БСП - София не е съгласна да се взима решение по проблема " Добрев ", изключително пък и по този метод - форсирано. Самата процедура софийските социалисти дефинират като " недомислена и безотговорна ", а решението ще хвърли Българска социалистическа партия във вътрешните спорове и противоборства.

Освен това ИБ на Българска социалистическа партия форсирано взима решение по проблема " Добрев " без да се допита до мнението на първичната партийна организация или до районен съд на Българска социалистическа партия - Нови Искър, където самият Кирил Добрев членува, отбелязва управлението на столичната организация на партията. Самото предложение за изключването на Кирил Добрев от Българска социалистическа партия е мотив за съществено безпокойствие за вътрешните процеси в Българска социалистическа партия, за другарството и взаимопомощта. Според софийските социалисти показаните претекстове са част от задълбочаващата отрицателна наклонност за вътрешна разпра с другомислещия, за създаване на облика на врага с партиен билет.

А Българска социалистическа партия - София припомня, че това е мрачна процедура от предишното, която Българска социалистическа партия от дълго време е отрекла, давайки своята негативна историческа оценка.

" Да се отстраняват социалисти поради тяхното мнение, да се възраждат отречени от историята практики на заличаване на " врага с партиен билет ".

Социалистите приканват до съвещанието на Конгреса на 22 януари, когато и би трябвало да бъде задвижена процедурата по желание на водач след оставката, втора такава, от Корнелия Нинова, както Изпълнителното бюро, по този начин и Националният съвет да се въздържат от политически дейности, които биха предизвикали в допълнение партийни разединения. " Призоваваме за вътрешнопартиен разсъдък и разговор ", се показва в позицията на ИБ на Българска социалистическа партия - София.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР