БСП-София избира новия си лидер днес. От 18 часа на

...
БСП-София избира новия си лидер днес. От 18 часа на
Коментари Харесай

БСП-София избира нов лидер, над 20 номинирани за поста на Паргов |

БСП-София избира новия си водач през днешния ден. От 18 часа на " Позитано " 20 ще се проведе насрочената от Националния съвет градска конференция на столичните социалисти. 

Над 20 са номинирани да заемат мястото на Калоян Паргов, откакто Народно събрание на Българска социалистическа партия го от лидерския пост на 19 февруари на неприсъствено съвещание.

Временно стол №1 в софийската конструкция зае Иван, който в този момент е номиниран за ръководител. Освен него с най-вече номинации са и Диана Тонева - общински консултант, началник на кабинета на министъра на туризма Христо Проданов, и Марин Пенков - някогашен заместител на Паргов и татко на евродепутатката Цветелина Пенкова. 

Конференцията е закрита за медии, тя има единствено 1 точка в дневния ред - избор на ръководител. На нея ще участва и водачът на партията Корнелия Нинова, която е пратеник от " Оборище ".

Всеки от номинираните може да си направи отказ в залата, без значение от какъв брой структури на столичните региони е номиниран, обясниха пред OFFNews социалисти, съгласно които резултатът е непредсказуем.  

" Очевидно някой доста го е боязън от мен и от градската организация, Нинова постоянно е била сериозна. Но не е единствено при нея, и обратно във времето, самият Живков доста се е страхувал от градската организация и доста е внимавал с нея ", Калоян Паргов след наказването си. 

Той остана член на Българска социалистическа партия и ръководител на групата на общинските съветници в СОС.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР