БСП смятат предложението на ГЕРБ и ДПС за промени в

...
БСП смятат предложението на ГЕРБ и ДПС за промени в
Коментари Харесай

Нинова: Приватизацията не стига - и мутрите на показ

БСП считат предлагането на ГЕРБ и Движение за права и свободи за промени в Конституцията за половинчато и оферират тематиката за приватизацията по време на прехода да се разшири с всеобщата приватизация, концесиите и групировките от прехода.

Това сподели на конференция през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

"Ще ги поддържа, в случай че седнат да беседват с нас по всички тематики на прехода, другояче не ", съобщи Нинова. Нямам срещу да се проверява приватизацията, добави тя.

Какво стана с боновите книжки, кой приватизационни фондове купиха предприятия, получават ли хората дивиденти от тези книжки. Кой се облагодетелства от тях. Кой раздаде националните благосъстояния и естествените запаси на концесии, кой ги владее през днешния ден, какви такси заплаща и заплаща ли народът по-висока цена поради тези концесии?, пита Нинова.

Няма да скъсаме с прехода, до момента в който отпред на политическото управление на страната стоят членове на групировките на прехода, посочи Нинова, представена от "Фокус`.

Нинова упорства този въпрос да се отвори и да завърши: Мутрите на прехода вън от политическото управление на страната.

В събота бяхме насрочили учредителен пленум, през днешния ден включихме и тематиката "промени в Конституцията ". Ще ви кажем, когато Националният съвет на Българска социалистическа партия се произнесе, уточни Нинова.

Нинова: Борисов, кои депутати са земесени в наркотрафик? >>

Лидерът на Българска социалистическа партия прикани министър председателят Бойко Борисов да каже кого е имал поради, като е оповестил, че в Народното събрание има наркотрафиканти. Освен това Нинова настоя за незабавна оставка на вътрешния министър Валентин Радев след разкритията във кино лентата на Елена Йончева "Граница ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР