БСП сме категорично против Пловдивският панаир да бъде частна собственост.

...
БСП сме категорично против Пловдивският панаир да бъде частна собственост.
Коментари Харесай

БСП се обявиха против Пловдивският панаир да бъде частна собственост

„ Българска социалистическа партия сме изрично срещу Пловдивският панаир да бъде частна благосъстоятелност. Той е национално благосъстояние, по тази причина от трибуната на Народното събрание преди месец сигнализирахме обществеността, че общинските съветници на ГЕРБ са подготвени да продадат това национално благосъстояние. “

Това съобщи националният представител на левицата от Пловдив Иван Петков на конференция в коридорите на Народното събрание.

По думите му още преди три месеца Градската организация на Българска социалистическа партия в Пловдив е взела решение, което е изпратила и до общинските съветници и медиите, с което са се разграничили от хората, влезнали в Общинския съвет от листата на „ Българска социалистическа партия за България “.

„ Не веднъж сме уведомили пловдивчани, а и през днешния ден желаеме отсам да заявим ясно, че това са лица напълно следени от Георги Гергов. Същото се случи и във Варна, където под диктовката на кмета Иван Портних, съветниците на ГЕРБ гласоподаваха да се върнат акциите на господин Гергов, а в този случай съветниците на Българска социалистическа партия бяха срещу. За това решение госпожа Нинова, като вицепремиер, изпрати писмо към регионалния шеф, с цел да бъде спряна договорката. Беше заведено и дело в Административния съд “, разяснява той.

„ Направихме всичко допустимо да бъде сигнализирана и прокуратурата и към този момент дълги месеци няма никакъв отговор. А още преди две години основният прокурор съобщи, че ще направи инспекция, само че дано най-сетне се задейства “, прикани Иван Петков и добави, че от Българска социалистическа партия по всевъзможен метод ще се опитат да запазят националния интерес.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР