БСП ще внесе в парламента вот на недоверие на 20

...
БСП ще внесе в парламента вот на недоверие на 20
Коментари Харесай

Свиленски: Нашият съюзник са българските граждани, останали без вода

БСП ще внесе в Народното събрание избор на съмнение на 20 януари. До 15 януари работна група от специалисти и политици работи върху претекстовете, ще бъдат дадени на другите парламентарни групи, които не поддържат ръководството, ще създадем спор с тях, след което ще бъдат импортирани в Народното събрание. Това разяснява в предаването " Още от деня " Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

Мотивите за този избор ги написаха българските жители – в Перник, Ботевград, Сливен. Ние би трябвало да ги обобщим и това, което хората изпитаха на гърба си под формата на претекстове за вота, да го внесем и да приключим тази тъга за българското общество – ръководството на Борисов, съобщи Свиленски.

" Всичко, което се случва в страната, е политика. Работата на политиците е да бъдат покрай хората и да чуват техните проблеми. Работата на опозицията е да бъде там, където го няма ръководството ", сподели той в отговор на въпрос, че Българска социалистическа партия яха рецесията и употребява недоволството на хората.

Свиленски разяснява още, че в този момент ще се види кои партии поддържат ръководството. Всяка една политическа мощ с гласа си ще покаже поддържа ли Борисов или не го поддържа.

Нашият съдружник са българските жители, останали без вода, сподели още Георги Свиленски.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР