БСП ще се срещне с Лекарския съюз и пациентските организации,

...
БСП ще се срещне с Лекарския съюз и пациентските организации,
Коментари Харесай

БСП ще се срещне с Лекарския съюз и пациентски организации, преди да внесе вота на недоверие

Българска социалистическа партия ще се срещне с Лекарския съюз и пациентските организации , преди да внесе вота на съмнение против държавното управление. Това разгласи водачът на левицата Корнелия Нинова . Социалистите разясниха, че са подготвени с претекстовете по вота.
 
Готови сме с претекстовете на вота на съмнение . Взехме решение да използван нов метод - не да го внесем в Народното събрание и да стартират парламентарни съвещания с другите партии и всички да считаме гласове " за " и " срещу " и да се концентрираме към математическия общ брой дали ще мине или не, а да стартираме от извънпарламeнтарни съвещания “, съобщи Нинова.
 
„ За тази седмица има планувани срещи с представители на пациентски организации, Националното съдружие на общинските лечебни заведения, Българският лекарски съюз, общопрактикуващи лекари . Ще представим нашата опция на здравна промяна, ще обсъдим претекстовете за вота и едвам по-късно ще го внесем в Народното събрание и това най-вероятно ще бъде другия понеделник “, добави тя
 
„ Тази седмица ще съсредоточим напъните си в тези срещи, ще изслушаме всички и ще представим нашата опция на здравна промяна, ще обсъдим претекстовете в трите им елементи - настоящо положение на опазването на здравето, оферти на ГЕРБ, оферти на Българска социалистическа партия за опция и едвам по-късно ще внесем вота на съмнение в Народното събрание. Това най-вероятно ще бъде в понеделник “, изясни Корнелия Нинова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР