БСП ще решава във вторник каква ще е съдбата на

...
БСП ще решава във вторник каква ще е съдбата на
Коментари Харесай

БСП решава съдбата на Георги Стоилов

БСП ще взема решение във вторник каква ще е ориста на депутата Георги Стоилов, чийто брат Илия е апетитен за уредник на незаконната група, която бе разрушена при спецакция в Русе.

"Вчера незабавно извиках Георги Стоилов и разговаряхме. Каза ми, че това е набеждаване и няма нищо общо ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в коментар на случая пред БНР.

"Във вторник на Изпълнително бюро, а по-късно привиквам групата, ще приказваме и с Георги Стоилов и ще кажем какво решаваме ", съобщи водачът на социалистите.

На въпрос дали има самодейност за деяние от страна на самия Георги Стоилов, както направи Делян Добрев от ГЕРБ, водачът на Българска социалистическа партия разяснява: „ С театъра да не му се гласоподава оставката и да остане... Не давайте тъкмо този образец за най-чистата битка с корупцията. Това беше спектакъл, по какъв начин той си хвърля оставката, по какъв начин другите го молят да се върне “, регистрира Нинова.

Както е известно, по-рано през днешния ден представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова разгласи, че уредник на групата, разрушена в Русе, е Илия Стоилов - брат на русенския депутат от Българска социалистическа партия Георги Стоилов. Тя удостовери още, че измежду арестуваните е и синът на началника на КАТ в Русе, който е упрекнат за присъединяване в проведената незаконна група.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР