БСП ще проведе днес четвъртото заседание на 49-тия Конгрес на

...
БСП ще проведе днес четвъртото заседание на 49-тия Конгрес на
Коментари Харесай

2000 души се събират на конгреса на БСП в НДК

Българска социалистическа партия ще организира през днешния ден четвъртото съвещание на 49-тия Конгрес на Българска социалистическа партия.

На събитието в зала 3 на НДК се окачва да участват към 2000 души - 800 делегати на Конгреса, представители на дипломатическия корпус, на синдикални организации, на работодателски организации, съдружни сътрудници.

За събитието са упълномощени над 100 публицисти от страната и чужбина.

Конгресът на левицата ще стартира с политически отчет на ръководителя на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова „ България и Европа през днешния ден. Визия за утрешния ден. Задачите на Българска социалистическа партия “. След това следва партийният конгрес да разиска и одобри плана " Визия за България ".

Пред конгреса ще бъде показан Отчет за активността на членовете на Европейския парламент, определени с листата на Коалиция за България, през мандат 2014-2019 година Приемане на предизборна платформа за присъединяване на Българска социалистическа партия в изборите за Европейски парламент през 2019 година е друга точка от дневния ред на съвещанието на конгреса, оповестява БГНЕС.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР