БСП ще предложи парламентът да не излиза в лятна ваканция

...
БСП ще предложи парламентът да не излиза в лятна ваканция
Коментари Харесай

БСП предлага парламентът да не почива през август

Българска социалистическа партия ще предложи Народното събрание да не излиза в лятна почивка през август. Идеята на социалистите е депутатите да работят до приемане на три законопроекта, с които да се решат проблемите на децата с увреждания. Става въпроса за закони за обществените услуги, за хората с увреждания и за персоналната помощ.

Според водача Корнелия Нинова пари за решаването на тези проблеми ще има, когато ГЕРБ спре да краде.

" Не е човешко и обикновено депутатите да лежат на плажа, а майките с децата - в палатки на жълтите павета ", разгласи Нинова на конференция във вторник.

Миналата седмица министър председателят Бойко Борисов първо одобри оставката на обществения министър Бисер Петков, а след това го остави да работи, с цел да се схванат с организациите, които съставляват майките на децата с увреждания. По думите му е време тази тематика да се " маха от главата " както на него, по този начин и на обществото.

Българска социалистическа партия желае още Борисов да иде в Народното събрание, където да показа позицията на България по мигрантския въпрос, който ще се разисква на съвещание на Европейския съвет другата седмица. Според Нинова може да се стигне до връщането на 4400 бежанци у нас.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР