БСП ще отиде на среща, с която и от двете

...
БСП ще отиде на среща, с която и от двете
Коментари Харесай

БСП готова за среща и с ГЕРБ, и с ПП-ДБ, ако я поканят

Българска социалистическа партия ще отиде на среща, с която и от двете първи сили в Народното събрание ги предложения. Това разгласи водачът на социалистите Корнелия Нинова. 

 

Тя съобщи, че общата управническа стратегия е поръчка за общо ръководство. Според нея обаче е смущаващо, че ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ отхвърлят да се поддържат една друга.

 

Тоест вършат управническа стратегия за държавно управление, което не може да се случи, изрази неразбиране водачът на алените и добави, че ще ги изчакат още малко.

 

Нинова удостовери, че Българска социалистическа партия ще отиде на среща, в случай че бъде поканена от която и да е от двете първи сили в Народното събрание. След това обаче ще има допитване до партията.

 

" Има потребност от държавно управление. Но ние имаме и разлики. Затова ще отправим допитване до партията ", посочи Нинова.

 

Тя изрази мнение, че тази седмица ще бъдат образувани комисиите.

Най-голяма паника Българска социалистическа партия имали по отношение на бюджета.

 

" Преговорите за сформиране на болшинство забавят разглеждането на бюджета. От друга страна нито една партия в Народно събрание не поддържа оферти от служебното държавно управление бюджет. Това значи, че няма да бъде признат. Или в случай че бъде признат на първо четене, ще е с доста ремонти сред първо и второ четене ", изясни Нинова.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР