БСП ще обсъди на Национален съвет вота на недоверие към

...
БСП ще обсъди на Национален съвет вота на недоверие към
Коментари Харесай

БСП ще обсъди на Национален съвет вота на недоверие към правителството и Истанбулската конвенция

БСП ще разиска на Национален съвет вота на съмнение към държавното управление, Истанбулската спогодба и доклада за работата на парламентарната група.

Решението за днешния пленум е взето на съвещание на Изпълнителното бюро на партията. Депутатът Желю Бойчев разяснява, че социалистите ще дадат мнението си по отношение на позиция за Истанбулската спогодба и правата на дамите:

Изпълнителното бюро регистрира всички тези отзиви и гледни точки, и в това число интернационалния аспект - международниците в партията срещнаха членовете на Изпълнителното бюро, председателката на Сдружението на жените-социалистки… Беше изработен един относителен разбор на законодателството и измененията, които би трябвало да бъдат регистрирани, с оглед вероятно одобрение на тази спогодба, както и политическите дейности, които би трябвало да предприеме Българската социалистическа партия. Отчете се и поредната позиция, която сме имали във времето по отношение на тематиката за домашното принуждение и правата на дамите.

В дневния ред на съвещанието ще влезе и точка, касаеща бъдещото развиване на планинския туризъм:

В последните дни има голям брой митинги, предизвикани от поредицата неуместни, да не употребявам различен термин, дейности на българското държавно управление, тъй че напълно обикновено е Българска социалистическа партия да съобщи своята позиция и по тази тематика.

Предстоящият избор на съмнение към държавното управление също ще е на дневен ред, откакто през седмицата водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова увери:

На 17-ти януари внасяме вотът на съмнение сами. Темата остава неуспехът в битката с корупцията.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР