БСП ще настоява да бъдат запазени компенсациите на домакинствата заради

...
БСП ще настоява да бъдат запазени компенсациите на домакинствата заради
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: БСП ще настоява компенсациите да продължат

БСП ще упорства да бъдат непокътнати обезщетенията на семействата поради високата инфлация и поддържане на избран таван на цените. Това съобщи определеният за депутат от " Българска социалистическа партия за България " проф. Румен Гечев по БНР.  
Според него съкращаването на обществените разноски ще има тежки последствия върху семействата и стопанската система, а Българска социалистическа партия е изрично срещу такава стъпка. Гечев бе безапелационен, че това не би отговаряло на обикновените цели за обществена отбрана на българите и е стопански нецелесъобразно. 
Депутатът не счита, че е добре да се взема нов дълг, така като  България все още се намира в доста положителни условия с дълг 22-23% от Брутният вътрешен продукт, в случай че в Еврозоната той е към 90%, а в целия Европейски съюз е още по-висок. 
" Ще създадем всичко допустимо за съставянето на държавно управление, без значение дали Българска социалистическа партия ще взе участие в ръководството, или ще бъде в съпротива. Очевидно е, че към ГЕРБ няма да се сформира държавно управление. Вторият мандат има по-голям късмет. По-добре е България да има държавно управление, в сравнение с да вършим нови избори измежду зима и рецесии ", сподели в умозаключение проф. Румен Гечев.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР