БСП ще направи традиционния си събор на жълтите павета пред

...
БСП ще направи традиционния си събор на жълтите павета пред
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: БСП ще направи традиционния си събор на жълтите павета

БСП ще направи обичайния си събор на жълтите павета пред Министерския съвет, разгласи Корнелия Нинова в декларация от парламентарната естрада.

" И дано всички, искащи смяна, без оглед на партийните си ползи, се обединим. Не става дума за партийни интриги или персонални рейтинги, а за България, уважаеми българи ", съобщи още Нинова.

Вчера стана ясно, че обичайните тържества и събор на Българска социалистическа партия на връх Бузлуджа във връзка годишнината от основаването на партията тази година най-вероятно няма да се състоят поради обстановката с разпространяването на ковид в страната.
Заради COVID-19: Събор на Бузлуджа тази година няма да има Българска социалистическа партия бяха изпратили питане до регионалния щаб в Стара Загора, въпросът стигнал и до НОЩ
Нинова разяснява, че след вчерашните събития хиляди членове на Българска социалистическа партия декларирали подготвеност за митинги в цялата страна.

" Хиляди наши членове и симпатизанти, съдружни сътрудници, хора, които нямат общо с Българска социалистическа партия, от през вчерашния ден декларират пред нас предпочитание и подготвеност да взе участие в митинги в цялата страна не просто в отбрана на президента, а за спасяването на България и ще го създадем “, означи водачът на Българска социалистическа партия.

Вчера се случи нещо невиждано, разяснява Нинова. Тя означи, че показните дейности на органите на правосъдната власт са удар по върховенството на закона, по Конституцията и правовия ред в страната.

" Днес министър председателят трансферира отговорността за протичащото се в страната върху НСО. Твърде обикновено, господин министър председател! Отговорността за протичащото се в България е ваша, на десетгодишното ръководство ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия.
Радев при протестиращите: Не на страха! Мутри, вън! Българската мафия реализира невъзможното – сплоти почтените хора против себе си, съобщи президентът
" Вчера хиляди хора излязоха намерено да кажат, че това не може да продължава по този начин. Поздравяваме ги за смелостта и за волята дружно да възстановим държавността и да спрем мафията в България ", сподели Нинова.

Внасяме избор на съмнение вътре в Народното събрание и имаме вяра в поддръжката на жителите отвън него на този ден, добави тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР