БСП ще изпрати писмо до Иван Гешев, в което от

...
БСП ще изпрати писмо до Иван Гешев, в което от
Коментари Харесай

Нинова: Ще питаме Гешев с писмо за милионите, потънали в оградата на границата с Турция

БСП ще изпрати писмо до Иван Гешев, в което от партията ще упорстват да се изяснят нарушенията при построяването на оградата на границата с Турция.

" Ще го питаме какво става с следствието на оградата по българо-турската граница при явни обстоятелства за престъпления, за платени суми, за неизправни уреди ", разяснява водачът на левицата Корнелия Нинова.

Тя уточни, че това се случва за повторно като първият е бил през 2017 година Тогава социалистите подадоха сигнал до някогашния основния прокурор Сотир Цацаров и до тогавашния ръководителя на Държавна организация " Национална сигурност " Димитър Георгиев, съобщи през днешния ден.бг.

" Милиони потънаха там, ние твърдим - в корупционна скица, и до момента в който няма носене на отговорност, до момента в който няма отмъщение, хората в никакъв случай няма да имат възприятие за правдивост в страната ", уточни Нинова.

" Трябват драконовски закон за помагачи на трафиканти, както и ефикасни присъди. Днес отново изпращаме писмо до Гешев какво се случва с неефективното осъществяване на оградата, да забележим дали ще се промени бездействието, което е реалност от 5 години ", изясни още водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР