БСП ще гласува против предлагания бюджет на държавата не само

...
БСП ще гласува против предлагания бюджет на държавата не само
Коментари Харесай

БСП настоява: Бюджет с 4,5% дефицит

БСП ще гласоподава срещу предлагания бюджет на страната освен тъй като е съпротива, а тъй като не приема неговите параметри. Това съобщи пред БНР водачът на социалистите Корнелия Нинова. Според нея дефицитът не би трябвало да е 3%, както е планувано, а 4,5%, което изцяло дава отговор на европейските практики.
" Дефицит от 3 на 100 значи увеличение на бедността и замразени приходи, тъй като те не плануват нито нарастване на минимална заплата, нито на майчинство ", разяснява Нинова и добави, че социалистите ще отстояват своята концепция в пленарна зала.
" Паралелната страна се прегрупира, с цел да оцелее и да продължи да ръководи. Това не е правосъдна промяна, а подмолна договорка с две цели - да се спасят досегашните крадци, а бъдещите да си подсигуряват успокоение ", уверена е Корнелия Нинова. Тя дефинира съюза сред ПП-ДБ и ГЕРБ като " коалиция на измяната, имунитетите и неустойчивостта ".
Нинова бе безапелационна, че би трябвало да бъде определен нов Висш правосъден съвет, защото мандатът на този е изминал, и по-късно да се пристъпи към избор на нов основен прокурор.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР