БСП ще донесе промяната в Хасково – моделът ГЕРБ, станал

...
БСП ще донесе промяната в Хасково – моделът ГЕРБ, станал
Коментари Харесай

Камен Тодоров: БСП ще донесе промяната в Хасково – моделът „ГЕРБ” се провали

„ Българска социалистическа партия ще донесе смяната в Хасково – моделът ГЕРБ, станал прочут като „ Кумгейт ” се провали. Ние доказахме, че можем да печелим борби, отстоявайки ползите на жителите на общината ни. Показахме, че сме единствената опция на ГЕРБ, чието ръководство трансформира Хасково в един от най-бедните региони у нас ”.
Това съобщи лидерът на листата с претенденти за общински съветници на „ Българска социалистическа партия за България ” по време на поредност от дейни срещи с хората в Хасково и дребните обитаеми места.
„ От срещите си с хората разбрахме изрично, че обещанията на ГЕРБ са останали обещания ”, съобщи пред медиите лидерът на листата на социалистите и напомни, че за разлика от тях Българска социалистическа партия е посочила, че като орозиция освен може да води борби, само че и да ги печели – както борбата за цената на водата, по този начин и за такса „ Битови боклуци ”.
„ Българска социалистическа партия работим за обществената община в Хасково – по тази причина и предложенията ни за делегирани бюджети в дребните обитаеми места срещнаха цялостна поддръжка от хората в Криво поле, в Стойково, село Подкрепа, село Въгларово, Николово през последните два дни ”, съобщи социалистът.
Българска социалистическа партия даде сериозна поръчка за смяна на Хасково с претендентите си за общински съветници, като издигна една от най-младите листи в страната.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР