„БСП ще бъде съпричастна във вашите усилия да запазите работните

...
„БСП ще бъде съпричастна във вашите усилия да запазите работните
Коментари Харесай

БСП внася сигнал в прокуратурата срещу министъра на икономиката

„ Българска социалистическа партия ще бъде съпричастна във вашите старания да запазите работните си места. Ще настояваме за явен отговор от българското държавно управление по какъв начин и по какъв метод поддържа българската оръжейна промишленост, по какъв начин се пази българският стопански интерес. Не сте сами в тази борба ". Това съобщи зам.-председателят на „ Българска социалистическа партия за България " Жельо Бойчев, представен от пресслужбата на партията, пред събралите се десетки протестиращи чиновници в „ Емко ".

„ Ние ще внесем сигнал до българската прокуратура да проверява дейностите на министъра на стопанската система ", добави той. Бойчев акцентира, че правото на труд е конституционно обезпечено в нашата страна и никой не може да го отнеме.

„ Ние ви изслушахме, когато бяхте пред Народното събрание. Поехме ангажимент да сложим вашите въпроси пред министъра на стопанската система. Поискахме и се състоя такова чуване в комисията по икономическа политика. Това, което не мога да схвана досега е за какво българското държавно управление отхвърля разговор с българските служащи. Защо никой не излиза и не ви дава отговор на тези въпроси ", уточни националният представител.

Той посочи, че става въпрос за труд, работни места и фамилии на доста хора. Бойчев съобщи, че народни представители от Българска социалистическа партия са се включили към инициативната група, с цел да оказват помощ тя да влезе в Министерски съвет.

„ Защото това е Министерският съвет на Република България. Никой няма право да стопира българските жители да слагат своите въпроси там. Ние ще бъдем с вас до край ", безапелационен е Жельо Бойчев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР