БСП ще бъде гарант за прозрачност, принципност и стабилност в

...
БСП ще бъде гарант за прозрачност, принципност и стабилност в
Коментари Харесай

Нинова: Да си свършим работата и да се погрижим за хората

БСП ще бъде поръчител за бистрота, праволинейност и непоклатимост в този парламент, съобщи в обръщението си към новоизбраните депутати водачът на левицата Корнелия Нинова.

Ние от " Българска социалистическа партия за България " влизаме в този парламент с три целта, акцентира тя Възстановяване на държавността, разделянето на управляващите, правовата страна, справедливостта, тъждество, независимост и мир. Превеждане на страната и хората през рецесиите. И поръчка за дейна външна политика за ускорено приемане на Плана за възобновяване и резистентност и за напредване напред на оперативните стратегии.

Преди пет години тъкмо тук ние назовахме досегашния модел на ръководство по този начин: " Паралелна страна на задкулисието и народ, пленен от свои ". Тогава посочихме и най-големите си врагове - страхът и апатията, отчаянието на хората, че нищо не може да се промени, подсети Нинова.

Преди една година хиляди хора излязоха на площадите, преодолели страха и апатията, с цел да изискат смяната, сподели още тя и акцентира, че точно тези хората чакат същинската и осезаема смяна.

За да я има промянат, са нужни закони, признати с грижа за хората, а не в нечии персонален и лобистки интерес. Контрол по използването на законите и заслужено правораздаване за този, който ги е нарушил, продължи Корнелия Нинова.

Ние от " Българска социалистическа партия за България " имаме едно преимущество - натрупахме опит в предходните години и сме наясно какво би трябвало да се направи. Готови сме със антилобистко законодателство. Намираме се в здравна, икономическо-енергийна и обществена рецесия. Да проявим разсъдък и мъдрост, с цел да не допуснем и четвърта - политическа рецесия, прикани още водачът на левицата.

Според Нинова най-важната задача на новото ръководство е да стабилизира стопанската система, да се погрижи за хората и да се оправи с коронавирус рецесията. Неравенствата и обедняването на хората са главен проблем. И наша задача е да не допуснем това обедняване да пораства, безапелационна бе тя.

Ние сме подготвени с стратегия за дейности в първите 100 дни. И тук идва сериозният въпрос пред всички нас - приемането на Бюджет 2022. Попадаме в невиждана обстановка. Служебен кабинет, който е изготвил собствен план, оформящо се болшинство в Народното събрание, което също има своите хрумвания и неспособност на Народно събрание да ги одобри, предизвести Нинова.

Искаме да си свършим работата до дъно и да се погрижим за хората. Да схванат, че страната стои зад тях и никой няма да бъде оставен самичък в рецесията. Ще поставим всички старания да се образува парламентарно болшинство и устойчиво държавно управление.

Ние от " Българска социалистическа партия за България " ще бъдем поръчител за непоклатимост на България, увери Нинова и пожела триумф на новия парламент
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР