БСП се включва към искането на Възраждане и Има такъв

...
БСП се включва към искането на Възраждане и Има такъв
Коментари Харесай

БСП подкрепя искането на „Възраждане“ и ИТН за вот на недоверие към кабинета

БСП се включва към настояването на " Възраждане " и " ИТН " (ИТН) за избор на съмнение.

“Включваме се в настояването на избор на съмнение като съвносители. Имаме бележки във връзка с претекстовете, считаме, че са непълни, през днешния ден ще ги допълним ”, това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Даваме нашите подписи и след обяд внасяме вота на съмнение за политика и енергетика. Мисля, че има задоволително причини. С дейностите си ръководещото болшинство поставя кръст на българската енергетика. Ще прибавим цялостната картина в енергетиката, освен съответния мотив и случай с въглищните централи, решението за даряването на двата реактора (за АЕЦ " Белене " - бел. ред.) ", съобщи тя.

Нинова съобщи, че причините са на тяхна страна.

Тя прикани ГЕРБ да поддържат вота, в случай че рецензиите им са откровени. " Те непрекъснато подлагат на критика решенията на Политическа партия и Демократична България, само че лицемерно за пред света ", уточни водачът на Българска социалистическа партия.

" Не виждам да си правят работа. Кажете какви резултати имат - правосъдната промяна съгласно Борисов вървяла добре. Какви са резултатите? Висш съдебен съвет си е същият, Инспекторатът към Висш съдебен съвет си е същият. Няма обвинителни актове или неоправдателни присъди по високите етажи на властта. Съдебната промяна им беше прийом да овладеят правосъдната система. Няма придвижване по Шенген и еврозоната, огромните им цели ", уточни още Нинова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР