БСП се включи в обявения днес “Поход за мир“. Инициативата

...
БСП се включи в обявения днес “Поход за мир“. Инициативата
Коментари Харесай

БСП се включи в “Похода за мир“ в цялата страна

БСП се включи в оповестения през днешния ден “Поход за мир “. Инициативата се организира в десетки български градове, измежду които София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Русе, Търговище.

Събралите се хиляди хора упорстват за спокойно решение на спора в Украйна, както и опазване на неутралитет на България.

Със своето присъединяване в редица градове социалистите показаха своята позиция по отношение на войната в Украйна, а точно тя да бъде прекъсната посредством дипломация, България да не изпраща оръжия, както и да не бъде въвличана като страна в спора.

Във Варна се включи организационният секретар на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов, който напомни, че още от началото на войната Българска социалистическа партия е срещу даването на оръжия и замесване на България в спора.

От „ Похода за мир” в София националният представител от „ Българска социалистическа партия за България” Георги Свиленски беше безапелационен, че спорът може да се реши единствено по кротичък път. Заедно с него присъединяване взеха и други народни представители и ръководителят на БАС Евгений Белий.

Пловдивските социалисти също взеха присъединяване в похода. По време на митинга те събириха и подписи за референдума против джендър идеологията в учебните заведения.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР