БСП се цели в местните избори. Това стана ясно от

...
БСП се цели в местните избори. Това стана ясно от
Коментари Харесай

Нинова зове от Бузлуджа: Народе, изправете се и ГЕРБ ще паднат

Българска социалистическа партия се цели в локалните избори . Това стана ясно от речта на соцлидера Корнелия Нинова по време на обичайния събор на левите на Бузлуджа.

Народе, изправете се и ГЕРБ ще паднат , прикани тя. По думите й хилядите пристигнали на връх Бузлуджа, са събрани от полезността на думите правдивост и независимост. Днес мнозина не се усещат свободни българи и за мнозина няма правдивост, уверена е Нинова.

Днес българи лишиха свободата на други българи и справедливостта за други българи , подлага на критика аленият лидер. Днес едноличната, властническа власт, пълзящата тирания ръководи посредством боязън и незаинтересованост, уточни Корнелия Нинова.

Борисов ръководи не тъй като може и не тъй като народът го желае, а поради страха, в който държи народа , счита тя.

Лидерът на Българска социалистическа партия счита, че страната не може да се ръководи със боязън . Нация не може да се развива с незаинтересованост, страна се ръководи с разум. Нацията се развива с труда и силите на всеки българин и това е задачата пред нас, посочи Нинова.
 Нинова дава независимост за локални обединения, само че без ГЕРБ
Нинова дава независимост за локални обединения, само че без ГЕРБ

Реална децентрализация на общините желае левицата след локалния избор

Основният конкурент на партията е ГЕРБ, а зложелател на левите е страхът . Нашата задача е да отидем до всеки, безпаричен, слаб, пренебрегнат и унизен, да му подаден ръка, да му дадем религия, да му кажем, че ориста ни зависи от всеки от нас, да му кажем: " Народе, изправете се и те ще паднат ", настоя още Нинова.

ГЕРБ се отхвърлят от основните си кметове и в това социалистката вижда самопризнание за неуспех . Идете във вашите общини и им кажете: " нашите кметове ще работят за това, част от налозите, които плащате в своите общини да остават при вас и да се употребяват във вашата община за вашето богатство, а не да отиват в централния бюджет и той да ги раздава от прозореца на джипа си ", изиска Корнелия Нинова от актива.

Българска социалистическа партия ще извършва всички комунални услуги в общините с общински предприятия , а не с концесии и това ще им коства по-евтино. Кажете им, че там, където изберат кмет социалист, ще се резервира общинското опазване на здравето, увери водачът на Българска социалистическа партия.

Ще има аптечно обслужване по дребните обитаеми места, ще има обществени домове за бедните, ще има пенсионерски клубове за пенсионерите, където да живеете, да развивате своя обществен живот, даде обещание Нинова. Левицата ще издигне сполучливите си кметове, само че ще има и нови лица на локалния избор, сподели Нинова.

По-рано ръководителят на предизборния щаб на Българска социалистическа партия за локалните избори Кирил Добрев съобщи, че левицата ще изненада с нови лица, а най-подходящата кандидатура за кмет на София е Мая Манолова.
 За Кирил Добрев Манолова е най-подходящият претендент за кмет на София
За Кирил Добрев Манолова е най-подходящият претендент за кмет на София

Българска социалистическа партия ще извади ново потомство политици на локалните избори, счита той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР