БСП се срещна с ръководството на Алианса на туристическата индустрия

...
БСП се срещна с ръководството на Алианса на туристическата индустрия
Коментари Харесай

БСП и Алианса на туристическата индустрия обсъдиха краткосрочни и дългосрочни мерки за справяне с проблемите на бранша

Българска социалистическа партия се срещна с управлението на Алианса на туристическата промишленост в България, в който членуват 13 асоциации на туроператори, хотелиери, туристически организации, екскурзоводи, планински водачи, планинари и специалисти в туризма, на която разискаха проблемите на сектора, подбудени от Коронавирус - 19 рецесията и досегашното ръководство на бранша.

Представителите на левицата и на туристическия отрасъл показаха своите оферти за възобновяване и развиване на туристическия бранш. Те разискаха краткосрочни и дълготрайни ограничения. Страните реализираха единодушие да си сътрудничат при взаимното им създаване.

Бяха разисквани проблемите свързани със " зеления документ ", компликацията при издаването на визи за жители от трети страни и тяхната цена, огромната администрация, с която се сблъсква браншът, неналичието на фрагменти и продължаването на ограниченията в поддръжка на най-засегнатия от ковид бранш.

Българската социалистическа партия пое ангажимент за неотложно пускане на законодателни процедури след образуването на 47-то Народно заседание за бързото разрешаване на посочените проблеми.

На срещата от страна на левицата участваха Христо Проданов, лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " в 23 МИР София, Георги Свиленски - лидер на листата на обединението в 24- МИР София и Владимир Василев - претендент за депутат от левицата в 23-МИР София и член на Съвета по туризъм към Народно събрание на Българска социалистическа партия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР