БСП се регистрира за изборите в ЦИК."Внесохме 7000 подписа, регистрирани

...
БСП се регистрира за изборите в ЦИК."Внесохме 7000 подписа, регистрирани
Коментари Харесай

БСП се регистрира за изборите, Нинова: Незабавни преговори с Газпром

Българска социалистическа партия се записва за изборите в ЦИК.

"Внесохме 7000 подписа, регистрирани сме. Тръгваме към тези избори със самочувствие за добре свършена работа в постоянното държавно управление. Благодарение на нас и на нашето присъединяване в това държавно управление имаше обществена стратегия, мощна обществена стратегия от 22 милиарда лева, която оказа помощ на доста фамилии да преминат по-леко през тежката зима, съобщи Bulgaria On Air.

Бяхме фактор на непоклатимост, на сигурност в държавното управление, на диалогичност. Борихме се с корупцията като спряхме рекета над компаниите, орязахме пипалата на тези компании, които бяха обкръжили държавните предприятия и знаете резултата, първо място по индустриално произвеждане в Европа ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след регистрацията на партията в ЦИК за идните предварителни избори.

"Налагане на мораториум на цената на газа, водата и парното, сериозна стратегия за отплата на бизнеса в разликата на цените и трето продължение на обществената стратегия и обществените цели. Незабавни договаряния с "Газпром ". Това са решенията, които Българска социалистическа партия предлага за справяне с рецесията в България. 28 000 компании работят на газ, това са 250 000 служащи ", добави Нинова.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР