БСП се регистрира в ЦИК за участие в изборите. Носим

...
БСП се регистрира в ЦИК за участие в изборите. Носим
Коментари Харесай

Златно участие за БСП на предсрочния вот през април

Българска социалистическа партия се записва в ЦИК за присъединяване в изборите. Носим злато, съобщи юрисконсултът на левицата пред членовете на изборната комисия. Със 7000 подписи столетницата внесе документите си в изборната администрация.

Партията влиза в изборите с упоритостта да усъвършенства доста резултата си , стана ясно от думите на водача на партията пред медиите. Тръгваме със самочувствие, че имаме какво да кажем на хората, изясни тя.Имаме какво да отчетем действително свършено за хората, акцентира още водачът на алените. Бяхме обществения дирек, удовлетворена е тя.

Иначе левицата чака да е в идващото ръководство, с цел да сложи индивида в центъра на политиката. Утре на Конгреса Българска социалистическа партия ще реши с кого да се коалира.
 Добрев праща Нинова с влака за Мизия поради флиртовете й с Петков и Борисов
Добрев праща Нинова с влака за Мизия поради флиртовете й с Петков и Борисов

Кирил Добрев счита да подаде тъжба до мандатната комисия, с цел да разбере дали е пратеник или не

Нинова не чака прелом от Кирил Добрев на следващия ден. Това стана ясно от коментара на водача алената партия, след регистрацията в ЦИК за присъединяване в изборите на 2 април. Опозицията се пробвала да провали регистрацията на партията като персонално през днешния ден Кирил Добрев заплашил, че ще провали регистрацията. Тръгваме към акция, отсече още тя. Тези вътрешни борби пречели на партията, а Добрев не можел да преживее, че е изгубил директния избор в партията.

Нинова недоумява за какво би трябвало да го разяснява, откакто той даже не бил член на партията. А за  Нинова изиска отговори от него за какво е трансформирал Българска социалистическа партия в дясна партия, за какво се е прегърнал с Лютви Местан на Орлов мост и за какво е предложил Делян Пеевски за началник на ДАНС.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР