БСП се регистрира в ЦИК за предстоящите избори. Документите внесоха

...
БСП се регистрира в ЦИК за предстоящите избори. Документите внесоха
Коментари Харесай

Нинова: Ще искаме незабавни преговори с Газпром, ако влезем в парламента

БСП се записва в ЦИК за идните избори. Документите внесоха соцлидерката Корнелия Нинова, някогашният зам.-шеф на Народно събрание Кристиян Вигенин и млади представители на лявата партия.

“Благодарение на нашето присъединяване в постоянното държавно управление имаше мощна обществена стратегия, която оказа помощ на доста фамилии да преминат през тежката зима. Борихме се с корупцията като спряхме рекета на компаниите. Вярваме, че хората ще ни правят оценка по резултатите, които показахме”, сподели още Нинова и съобщи: " Имаме решения за това по какъв начин да продължим нататък ".

Тя показа 4 решения на партията, с които “БСП подсигурява, че ще преведе България през идващите месеци”, в случай че влезе в идващия парламент. На първо място тя съобщи, че социалистите ще упорстват за налагане на мораториум върху цената на газа, водата и парното за битовите потребители; серизона стратегия за компенасация на бизнеса за разликата в цените; продължение на обществената стратегия и приоритети; и на четвърто място тя сложи “незабавни” договаряния с “Газпром”.

Няма да вършим коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ще беседваме за сформиране на държавно управление с тези, които са подготвени да продължим битката против обири, източване на пари. Искаме действителна обществена страна, съобщи още Нинова.

Снимка: Агнес Методиева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР