БСП се присъединява към Възраждане“ и Има такъв народ“ в

...
БСП се присъединява към Възраждане“ и Има такъв народ“ в
Коментари Харесай

Вотът на недоверие: Каква е вероятността властта да не издържи теста в залата?

Българска социалистическа партия се причислява към „ Възраждане “ и „ ИТН “ в настояването за избор на съмнение на държавното управление. А водачът на ГЕРБ разкритикува спортния и по думите му още „ седем-осем “ министри от кабинета „ Денков – Габриел “.

Според водача на ГЕРБ има браншове, в които имената на министрите не се знаят

Според дадените поръчки досега наподобява, че държавното управление ще издържи този тест. Въпреки това обаче опозицията влезе в офанзива и разгласи, че през днешния ден следобяд ще внесе настояването за избор на съмнение за неуспех на държавното управление в бранш „ Енергетика “.

Подписите под този избор на съмнение ще бъдат на Народните представители от „ Възраждане “, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия. Трите обединения имат общо 71 гласа, което е незадоволително, с цел да падне цялото държавно управление при цялостен кворум в пленарната зала. Но е изцяло задоволително да има въпреки всичко диспути.

Така съгласно водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, които първи дадоха звук за този избор на съмнение, ръководителят на Народното събрание е задължен в период от 3 до 7 дни да свика изключително съвещание на Народното събрание и да бъде разискван.

По-голямата част от депутатите от „ Възраждане “ и Има Такъв Народ към този момент са се подписали

„ Даваме и нашите подписи и следобяд внасяме вота за политика в бранш „ Енергетика “. Ако рецензиите от страна на ГЕРБ са откровени, ще поддържат вота. Те непрекъснато подлагат на критика решенията на ПП-ДБ, само че единствено лицемерно, в случай че в действителност желаят развиването на страната - да поддържат вота “, разяснява водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ ГЕРБ няма да е партията, която ще смъкна това държавно управление, само че ние не можем да си заравяме главата в пясъка. Това, което като план-график сме си сложили, ще го осъществим. Същото изисквам да го прави и държавното управление. Не да се вкарва ту в зърнена, ту в енергийна и едикаква си рецесия. “, разяснява Бойко Борисов, ръководител на ГЕРБ.

Бойко Борисов уточни че има рецензии към работата на 7-8 министри, само че все пак оценка за работата им ще се прави едвам когато се стигне до ротацията на министър председателите през март и тогава ще стане ясно дали ще има смени.

Коментари от ПП-ДБ и от Движение за права и свободи към момента няма. И двете обединения бяха безапелационни че това държавно управление ще устои на тази офанзива на опозицията.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР