БСП се обявява за силна, суверенна и законова, както и

...
БСП се обявява за силна, суверенна и законова, както и
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Целта ни е стабилизиране на малкия и среден бизнес

БСП се афишира за мощна, суверенна и законова, както и за самодейна позиция на страната в стопанската система . Сред другите главните цели пред левицата е и опазването на здравето.
Това съобщи ръководителят на групата общински съветници на Българска социалистическа партия в СОС Калоян Паргов по време на четвъртото съвещание на XIII-ата Конференция на Софийската градска организация на партията.
" Цел пред Българска социалистическа партия е по какъв начин да създадат бедните по-богати, а не богатите още по-богати. разкри Паргов и даде обещание, че социалистите ще създадат всичко допустимо да се стабилизира дребният и междинен бизнес в страната.
Не би трябвало да се позволява Българска социалистическа партия да стане антиевропейска партия, прикани той и добави, че пред социалистите имат конкурент, който е подготвен да задържи властта непременно.
7 000 души са милионери в зелено, а над 1,6 милиона българи или всеки четвърти българин е под прага да бедността . Хората не желаят да бъдат постарому, а държавното управление не желае да ръководи по новому, захапа Паргов ръководещите. Той упорства за още съдружници и добави, че от Българска социалистическа партия оферират опция на досегашния модел на ръководство.
Паргов прикани за консолидация на партията, както и на лявото пространство и всички социалисти, които са подготвени да бъдат с тях по пътя на смяната. Трябва да се върне доверието на Българска социалистическа партия, а освен с думи какъв брой е неприятно и по какъв начин ще става още по-лошо.
Той не пропусна да разяснява и главните политически съперници от ГЕРБ и Обединени патриоти.
" ГЕРБ се трансформират в заложници на " Обединени патриоти ", а те от своя страна - на своите упоритости. Властта е изгубила възприятията за правдивост, беззащитност и няма потребен ход. Управлявалата коалиция е безидейна. Държавната администрация е в ступор ", установи Паргов и добави, че всичко води до изцяло разумната ерозия в ръководството на страната.
Правителството потребен ход. Предстои извънредно тежка политическа зима - зимата на нашето гражданско неодобрение. От " Системата ни убива ", до " Смяна на системата ", от промяна на обособени министри до промяна на цялото държавно управление, iсмята Паргов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР