БСП се нуждае от идейно развитие, за да я припознаят

...
БСП се нуждае от идейно развитие, за да я припознаят
Коментари Харесай

Красимир Янков в Монтана: Нужен е план за подем на БСП и България

„ Българска социалистическа партия се нуждае от идейно развиване, с цел да я припознаят хората за своя партия. Тя би трябвало да стартира в действителност да пази техните ползи “.
Това сподели пред социалистите в Монтана претендентът за ръководител на партията Красимир Янков.
Той напомни, че още при започване на годината по негова самодейност беше написана „ Платформа за либерален социализъм “, в която видни представители на лявата интелигенция разписаха пътя на Българска социалистическа партия. Янков добави, че е необходим проект за напредък на Българска социалистическа партия и на България.
 Красимир Янков във Видин: За четири години Българска социалистическа партия бе доведена до идейна обърканост и разпад Красимир Янков във Видин: За четири години Българска социалистическа партия бе доведена до идейна обърканост и разпад
„ Българска социалистическа партия е блокирана и в рецесия, поради актуалното управление. Партията ни няма решение за позиция на Националния съвет, нито за прот...
„ Хората желаят смяна на модела на ръководство “, безапелационен беше той. Янков разяснява и опита на ГЕРБ за нова Конституция и привикване на Велико Народно заседание. По думите му, тя не е изчерпана, както я дефинираха ръководещите, а е изчерпателна, само че би трябвало да се съблюдава.

„ Въпреки, че се обявихме за опция, ръководителят на Националния съвет на партията беше изведена от Българска национална телевизия с полицейски кордон, тъй като протестиращите против ръководството на Бойко Борисов викаха и против нея „ оставка “. Приемат ли ни хората тогава за опция “, попита Красимир Янков социалистите от Монтана.
Кандидатът за ръководител на Българска социалистическа партия се разгласи против лустрацията в партията. Според него, при започване на ръководството си, Нинова е показала няколко приятели за вътрешна съпротива, само че в този момент към този момент съвсем целият Национален съвет е разгласен за неин зложелател. Красимир Янков изрази отвращение, че към този момент над 3 месеца не е свикван пленума на партията, макар, че съвсем два месеца сме очевидци на митинги в цялата страна против ръководещите, а Борисов желае нова Конституция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР