„БСП се държи на принципа „или нашето, или нищо”. Това

...
„БСП се държи на принципа „или нашето, или нищо”. Това
Коментари Харесай

Румен Петков напомни на БСП какво е парламентаризмът

„ Българска социалистическа партия се държи на правилото „ или нашето, или нищо”. Това не е парламентаризъм “, съобщи в утринния блок на Нова телевизия ръководителят на АБВ Румен Петков.

„ Когато излизаш от Народното събрание, би трябвало да си наясно по какъв начин ще влезеш “, добави той по отношение на решението на Българска социалистическа партия депутатите от левицата да не вземат участие в работата на Народното събрание.

При предходното им овакантяване те се върнаха много конфузно, подсети той. „ Българска социалистическа партия излезе и от Националното съдружие на общините, а даже самите кметове не са съгласни с това – просто ги извадиха”, добави още Петков.

На въпрос дали АБВ поддържа настоящето ръководство, той съобщи изрично, че дефинира моделът на настоящето ръководство като незаконен.

Относно това дали има предпочитание от страна на АБВ за общо явяване с Българска социалистическа партия на евроизборите, Румен Петков съобщи, че АБВ има воля да се промени ръководството на страната.

„ Усещането за самодостатъчност в политиката води до самотност, а самотата е нещо неприятно в персонален и публичен аспект”, подсети Румен Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР