БСП се бори за държавност, законност и конституционен ред, заяви

...
БСП се бори за държавност, законност и конституционен ред, заяви
Коментари Харесай

БСП е за държавност, законност и конституционен ред

БСП се бори за държавност, правда и парламентарен ред, съобщи лидерът на листата " Българска социалистическа партия за България " в 24 МИР в София Георги Свиленски. Той, претенденти за народни представители и жители се срещнаха с вицепрезидента Илияна Йотова в столичния парк " Владимир Заимов ". В събитието взеха присъединяване водачът на Българска социалистическа партия в София Калоян Паргов и членове на управлението на градската организация на партията.

Според Свиленски като парламентарна съпротива депутатите от Българска социалистическа партия са посочили, че познават проблемите на страната и могат да отстояват ползите на жителите. Показахме, че можем да водим разговор, да изслушваме, да предлагаме рационални решения, акцентира той. Водачът на листата в 24 МИР бе безапелационен, че Българска социалистическа партия би трябвало да завоюва изборите, тъй като това е значимо за България. Социалиститите ще вземат участие интензивно с оферти за основните браншове, които да изведат страната на верния коловоз.

Свиленски удостовери, че Българска социалистическа партия постоянно е усещала поддръжката на президентската институция и са гледали в една посока - за отстояване качеството на законодателния развой, за реда, сигурността и справедливостта в страната. Той прикани жителите да излязат и да гласоподават, тъй като е значимо да има висока интензивност.

" Да избереш номер 6 на 14 ноември значи да дадеш гласа си за смяната и за една по-различна България. Да избереш комбинацията от №6 и №33 значи да гласуваш за стабилността, за рационалните решения и политиките, които ще изведат страната от здравната, обществената, енергийната и икономическата рецесия, в която е попаднала ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия в София Калоян Паргов.

Предизборните срещи на социалистите не престават в цялата страна. Водачът на листата в Сливен Атанас Зафиров и претендентите за народни представители се срещнаха с поданици на сливенския квартал " Речица ". Местните споделиха терзания, свързани с качеството на ремонтните дейности по европейски план за създаване на канализация. Зафиров увери, че проблемите на квартала ще бъдат измежду главните цели в бъдещата работа на сливенските депутати от левицата. Срамно е в 21 век главно право на достъп до чиста питейна вода и до канализация да бъде ограничавано, разяснява той. По думите му в квартала е наложителна незабавна замяна на целия тръбопровод.

Водачът на листите на " Българска социалистическа партия за България " в Пловдив и Ямбол Кристиан Вигенин обясни пред гласоподаватели в пловдивския квартал " Западен " главните хрумвания на левицата, залегнали в проекта за 100 дни след изборите. Сред целите на бъдещите депутати от Пловдив са довършването на Околовръстното шосе, а посредством стратегия " Околна среда " река Марица да се трансформира в атрактивна за жителите. В срещата се включиха вторият в листата на социалистите Иван Петков и претендентите от регион " Западен " Йовка Златева и Наум Китанов.

" В Старозагорския район инфраструктурата е остаряла, основаното преди 20-30 години не може да ни служи постоянно, по тази причина мисля, че освен ние от Българска социалистическа партия, а представители и на други партии би трябвало да се обединим към основаването на индустриални зони в Стара Загора и Казанлък, които да са в поддръжка на бизнеса и да разкрият нови работни места ", съобщи Момчил Ненов, втори в листата на " Българска социалистическа партия за България " в Стара Загора. Той акцентира, че социалистите изрично се опълчват на затварянето на комплекса " Марица Изток ".

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР