БСП също се присъдени към исканията за оставка на кмета

...
БСП също се присъдени към исканията за оставка на кмета
Коментари Харесай

БСП също поиска оставката на Иван Портних

БСП също се присъдени към настояванията за оставка на кмета на Варна Иван Портних. Такива към този момент направиха от „ Възраждане ” и „ Продължаваме промяната-Демократична България ” поради огромната ВиК повреда в квартал „ Бриз ”.

„ Мотивите на левицата са свързани с дейностите и бездействията на кмета по няколко основни обекта във Варна - рибарското пристанище в “Карантината ”, което може да се проходи по море, незавършената работа с обезопасяването на канализационната тръба по дъното на варненското езеро, бараките на „ Златни пясъци ”, които кметът откри преди няколко дни, и за капак- ВиК-аварията, която унищожи цяла улица, разясни градският водач Павел Раличков.

„ Кметът получава периодически просветления и ние се питаме върви ли той на работа. След 9 години той откри, че назначеният от него основен проектант не е осъществил плановете, за които са си стиснали ръцете. Сега откри, че се презастроява града, а от медиите научава, че ще събаря Гъбата ”, съобщи общинският консултант и зам.-председател на Горско стопанство на Българска социалистическа партия Димитър Чутурков.

Според социалистите с поисканата оставка на основния проектант Иван Портних се пробва да си изпере имиджа преди изборите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР