БСП са възмутени от това, че при , който следва

...
БСП са възмутени от това, че при , който следва
Коментари Харесай

БСП настояват за социалните си мерки - не се знаело дали ще има бюджет

Българска социалистическа партия са възмутени от това, че при, който следва да работи краткотрайно, до момента в който се не се гласоподава постоянна финансова рамка , болшинството в Народното събрание не е приело с изключение на на първолаците, също по този начин и на децата от 2, 3 и 4 клас.

" Станахме очевидци на нещо ново. На процедура сътрудниците от ГЕРБ и ПП/ДБ направиха търговия с децата от 2, 3 и 4 клас. Те не се съгласиха с нашето предложение 2, 3 и 4 клас също да получат поддръжка от 300 лв. при започване на образователната година. А сътрудниците от ГЕРБ, с цел да не поддържат това нещо, те си отдръпнаха предлагането, с което на процедура ние и ГЕРБ след нас поддържаха да забраним на държавното управление да употребява фискалния запас и европейските средства. Тоест против помощите на децата дадоха позволение на държавно управление да употребява тези средства ", разяснява финансовото острие на социалистите Румен Гечев.
 Депутатите считат кои деца от 2 до 4 клас да получават помощи
Депутатите считат кои деца от 2 до 4 клас да получават помощи

Народно събрание гледа на второ четене промени в наредбите на Закона за държавния бюджет

Попитан от News.bg не е ли резонно такива политики да се залагат в постоянен бюджет, Гечев отвърна - с оглед различията сред ГЕРБ и ПП/ДБ не било ясно дали изобщо ще има постоянна финансова рамка .

" Сега можем единствено да предположим какъв брой време ще работи държавното управление, тъй като виждате, че още от първите дни така наречен " сътрудници " се търкалят, хванати за гушите и се карат за постове. "
 Червени депутати държат на авторството върху пера от бюджета
Червени депутати държат на авторството върху пера от бюджета

Управляващите крали концепциите на БСП
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР