БСП са правили кампания за по-бързо приемане на Истанбулската конвенция.

...
БСП са правили кампания за по-бързо приемане на Истанбулската конвенция.
Коментари Харесай

Цветанов: И БСП, и Румен Радев търсят постоянни конфликти, за да се чувстват по-значими

Българска социалистическа партия са правили акция за по-бързо приемане на Истанбулската спогодба. Организирали са кръгли маси, правили са подписки, депутатки от Българска социалистическа партия са задавали въпроси на парламентарен надзор, има изявления във вестник Дума. ПЕС са приели ратификация на Истанбулската спогодба. На това гласоподаване е взела участие и Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила. Тя е гласувала "за " Истанбулската спогодба.

Това сподели в утринния блок на БТВ зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, като сподели директория с документи, които поддържат думите му. "Темата за джендър и трети пол сме я затворили още 2016 година, когато са признати законите за равнопоставеност на половете и за отбрана от дискриминация. Българска социалистическа партия тогава също са подкрепили законите. Тези закони арантират, че в България такова нещо няма по какъв начин да се случи. Целият Европесйки съюз приема Истанбулската спогодба. С тези разногласия, замисляме ли се по какъв начин ще подействаме на тези 1 млн. дами, които са потърпевши от домашно принуждение. Никъде в конвенцията не се приказва за трети пол и еднополови бракове. Там става въпрос само за отбрана на девойките и дамите от домашно принуждение. Обществото е подведено с изказванията за трети пол, разделяне на половете, образование в учебно заведение ", безапелационен беше Цветанов.

"С Обединените патриоти имаме съдружно съглашение и стратегия за ръководство. В тези два документа на никое място не е записана Истанбулската спогодба. Оперативна програма имат право да гласоподават както решат за добре. Същото важи и за нас. Коалицията няма да пострада. Българска социалистическа партия употребяват тематиката за Истанбулската спогодба, с цел да провокират кавги, в опит да търсят политически дивиденти. Българска социалистическа партия са подкрепили тази спогодба. Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила не е изпращал смс-и. Това са следващите погрешни изказвания на Корнелия Нинова. ГЕРБ е систематична партия. Ние сме приели законите за равнопоставеност на половете и за отбрана от дискриминация. Още там е заложено, че в учебните заведения би трябвало да се организира образование, само че не за трети пол или за тридесет и два пола, а единствено за неща, които са залегнали в нашето законодателство. Ще организираме разяснителни срещи и диспути по тематиката. Ще проведем срещи и с дами, потърпевши от домашно принуждение ", разкри Цветанов.

"Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила желае да ни въвлича в непрекъснат спор. Всички негови дейности и изявления провокират отговори. При президента не би трябвало да има злоба и засегнатост. Радев желае разрушава доверието в Народното събрание, с цел да се усеща по-значим. Той не е назначил министър-председателя и министрите. Премиерът Борисов е функционалност на изборите, които се организираха на 26 март. Президентът би трябвало да поддържа сполучливата външна политика, а не да се сърди като малко дете. Имам няколко въпроса по отношение на доклада му. Защо в Европа гласоподава за продължение на глобите против Русия, а в България приказва друго? Защо не приказва за СЕТА? В Европа я поддържа, а тук не. Това демонстрира едно поведение и предпочитание за една политика в Европа и напълно друго държание в България. С тези си дейности Радев изпадна в интернационална изолираност. Няма по какъв начин президентът да се съревнова с премиера Борисов, тъй като Борисов е благонадежден и правилен сътрудник на европейските ни другари. Смятате ли, че Народното събрание е нотариат? Комисията за изтребителите беше формирана, с цел да се избегнат всички прокрадващи подозрения за нередности. Президентът и тук се изложи ", разгласи зам.-председателят на ГЕРБ.

"С Петър Христов бяхме познати. Аз съм политическо лице и социална персона. Христов е допринасял доста за всичко хубаво протичащо се във Великотърновска област. За това приказва и обстоятелството какъв брой хора се стекоха на погребението му. Не разясня интервютата на лица, които са наказани на пожизнен затвор за незаконна активност. Вярвам на полицията и съм сигурен, че ще разкрият това ликвидиране ", приключи Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР