БСП са показали през последните 6 години, че могат да

...
БСП са показали през последните 6 години, че могат да
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Ако не се разберем, видяхме какво може да се случи

БСП са посочили през последните 6 години, че могат да водят разговор и имат какво да предложат. Това разяснява в предаването „ Здравей, България” Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

„ Ако не се разберем, видяхме какво може да се случи. Най-безотговорното за една страна и то през зимата, е за трети или четвърти път да пратиш гласоподавателите на избори”, счита Свиленски.

Той добави, че сега диалози за бъдещи обединения не се водят. Дебати трябвало да се водят по други значими за страната тематики.

„ Предстои 2022 година след 2 месеца. Кой ще направи бюджета?”, попита Свиленски.

Той отхвърли да разяснява името на възможен предстоящ министър председател.

„ Това ще стане ясно след сформирането на мнозинство”, сподели Свиленски. И добави, че от Българска социалистическа партия не биха работили като Има Такъв Народ.

„ Казват - това ви е премиера, това са ви министрите, който желае да гласоподава, в случай че – не, отиваме на избори”, разяснява Свиленски. „ Ако обединението е тройна или четворна, фигурата би трябвало да консенсусна. Каза още той.

Относно фигурата на Кирил Петков, Свиленски сподели, че „ Продължаваме промяната” имат възторг, който намира поддръжка в огромна част от гражданите”.

„ Ще забележим какъв ще е резултатът. Пожелавам им успех”, сподели Свиленски. И разяснява информациите, че хора от Българска социалистическа партия са били пропагандирани да се отделят от левицата и да преминат към Политическа партия.

„ Това са обстоятелства. След нашите реакции те бяха намалени”, сподели Свиленски.

Г-жа Нинова през вчерашния ден беше в положително положение. По-леко кара коронавирус от първия път, сподели още той и прикани хората да се имунизират.

" Явно акцията ще мине под въпросите - с кого ще се прави държавно управление и дали би трябвало да се влиза на всички места със зелени документи. Няма по какъв начин с 20% имунизирани да се постановат по този начин рестриктивни ограничения, защото другите 80% няма да ги одобряват. Насила няма да стане ", безапелационен е той.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР