БСП регистрира листата си с кандидати за народни представители в

...
БСП регистрира листата си с кандидати за народни представители в
Коментари Харесай

БСП очакват по-добър резултат в Пловдив, най-младият кандидат-депутат е тук

БСП записва листата си с претенденти за народни представители в Пловдив - град, отпред на която е, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" В нашата листа е най-младият претендент за национален представител в България изобщо. Той е на 21 години и се споделя Ангел Рангелов, потомствен социалист и студент ", разгласи Вигенин и добави, че за първи път Българска социалистическа партия в Пловдив показва цялостна листа от 22 претенденти.

Социалистите разчитат на мощна, положителна акция с доста срещи с хората.

Те чакат и по-добър резултат в народен проект и тук в Пловдив, в сравнение с от предходните избори. 

" Започнахме работа по регионите. Още в първите дни ще има срещи с хора, с цел да покажем платформата на Българска социалистическа партия ", съобщи, градският водач на социалистите и вторият в листата.

" Предимство е присъединяване на партията в досегашното ръководство, тъй като в тези месеци на ръководство реализирахме уговорките си пред хората от предходната акция. Разбира се има още неща и начинания, които би трябвало да приключим - инфраструктурата, спортът, трафикът. Тяхната реализация ще усъвършенства изискванията за живот в града ", посочи още Кристиан Вигенин.

Той означи, че с помощта на политиката на Българска социалистическа партия са безплатните учебници, безплатните медикаменти за децата до 14 години, промяната в опазването на здравето, която би трябвало да продължи.

" Във всяка една област тези планове, би трябвало да се осъществят. Когато спрат кражбите, те могат в действителност да се осъществят ", показа още лидерът на пловдивската листа.

Откриването на акцията започва с националния събор на Бузлуджа преди месец. На 4 септември членовете на Българска социалистическа партия в Пловдив град и област ще открият акцията дружно с водача Корнелия Нинов в местността Копривките.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР