БСП провежда разговори за съставяне на правителство в рамките на

...
БСП провежда разговори за съставяне на правителство в рамките на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ИТН: Консултацията с БСП беше ползотворна и конструктивна

БСП организира диалози за сформиране на държавно управление в границите на третия изследователски мандат. Срещата през днешния ден е с представители на " ИТН ".

Изявленията след срещата гледайте онлайн тук или



В началото на срещата водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова предизвести, че социалистите имат съществени планове да опитат да създадат държавно управление, тъй като знаят какво чака страната в идните зимни месеци и че нямат желание да губят време в празни договаряния.

" Българска социалистическа партия за България " стартира съвещания за кабинет, откакто получи третия мандат от президента Румен Радев. Първата среща през вчерашния ден беше с най-голямата парламентарна група - на " Продължаваме промяната ". Последни ще бъдат диалозите с " Демократична България ".

От социалистическата партия търсят парламентарно болшинство измежду досегашните си сътрудници от четворната коалиция, което да се основава върху създадената от " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия и " Демократична България " управническа стратегия.

От левицата няма да търсят поддръжка от ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и " Възраждане ".

Последвайте ни във и
Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР